Sabtu, Julai 03, 2010

aku menanges

tajuk entri kali ni adalah benar. semalam aku menanges. tersangat sangat lah sedeh. sampaikan bengkak mate aku. nak keluar rumah arini pon dah malu. tadi nak kene buat medical checkup tapi terpakse pospon kepade ari isnin nanti. mengape aku menanges? ini adalah kerane........................



GHANA KALAH KEPADA URUGUAY!


ya. aku bukan orang afrika tapi aku peminat ghana. dari piala dunia 2002 lagi. aku sokong senegal. kemudian cameroon. kemudian yang terbaru ni ghana. ghana bagi aku laen dari negare afrika yang laen. mereke ade stylee tersendiri. sebab itu mereke digelar black stars. bintang hitam? bintang gelap mungkin.

bagi aku piala dunia taon ni mungkin akan dimenangi oleh pasukan yang belom pernah menjulang piala pusingan tersebot seperti holland dan team feveret aku selaen ghana iaitu spain. takpe. naseb baek ade lagi team laen. sebab tu aku lebeh suke jadi penyokong daripade pemaen. boleh tuka tuka team. haha.

sebagai penutup, sile nikmati video seksi ini. semoga anda semua tergoda.


video


p/s aku tengah cuak ni sebab hal hal universitas tak setel lagi.

2 ulasan: